Webbutik med inriktning på graffiti

HLStore är en nätbutik och vanlig butik som har funnits sedan 2001 men endast funnits online sedan 2003. Det är Sveriges största och absolut äldsta butik med fokus på bland annat gatukultur samt graffiti. Du hittar en direktlänk till butiken här http://hlstore.com/

Graffiti och gatukonst

Utbudet består av konstnärsmaterial med inriktning på graffiti i mestadels samt utrustning för måleri, böcker, tidningar och kläder. Böcker och tidningarna är samma sak där, mycket böcker om graffiti, gatukonst, tatueringar, måleri, fotografier med mera. Kläderna är allt från ytterkläder till ryggsäckar och accessoarer. Dom har även sneakers och det mesta är hiphop inspirerat samt lite street stil. Du kan köpa allt du behöver för att utföra en graffitimålning, så som sprayflaskor, gasmasker, kalligrafi, airbrush, olika sorters munstycken, tuschpennor, skissböcker och mycket mer. Du kan även fynda en massa på deras rea och följa dom på sociala medier såsom facebook, youtube och instragram.

På HLStore har du alltid 14 dagars öppet köp samt snabba leveranser, såklart olika beroende på vart du bor. Det är även säker E-handel vilket innebär säkra betalningar med kort. Att företaget inte läcker dina kortuppgifter. På deras hemsida hittar du även deras kundtjänst nummer om du har några frågor angående klädernas storlekar exempelvis eller annat som du möjligen har i tankarna. Du kan även högst upp i menyn på hemsidan hitta dom märkena som HLStore säljer.

Fysiska butiken

Butikerna dom äger ligger båda två i Sveriges huvudstad Stockholm, den ena på södermalm samt vasastan. Det står information på HLStores hemsida som är www.hlstore.com där du kan hitta vilken tunnelbanestation du ska åka till om du ska besöka någon av butikerna. HLStore på södermalm ligger på Tjärhovsgatan 1, där som öppnar halv 12 måndag till lördag men ständer klockan sex på vardagar samt fyra på lördagar. Öppettiderna är dem samma som på butiken som ligger i Vasastan. Adressen är S.t Eriksgatan 64. Telefon numrera hittar du längst ner på HLStores hemsida.

Bild från deras webbutik
Bild från deras webbutik

Har du inte redan ett konto på HLStore kan du enkelt skaffa det redan idag. Med det medföljer nyhetsbrev med eventuella rabattkuponger samt att du som kund och medlem först får reda på när HLStore har kommit ut med någon ny kollektion, nytt märke eller något i den stilen. Det även d som medlem och kund har som fördel är att du kan få specialerbjudanden just för dig, exempelvis att du får chans att handla 2 för 1 eller att du får rabatt på hela den här kollektionen eller märket. Många av märkerna HLStore har tagit in är märken du väl känner ingen men kanske inte hittar så lätt förutom i respektive märkes butik. Exempelvis Nike sportswear, Adidas, Puma, Happysocks, New Balance, Obey och WeSC. Det finns såklart massor med mer av märken, det där var bar en tiondel av utbudet. HLStore har även ett otroligt stort utbud av väskor, framför allt ryggsäckar. Här kan du enkelt fynda till perfekta skolväska, gymväska, weekendväska eller jobbväska. Det finns i alla olika storlekar och färger. Du som även är intresserad av att rita kan hitta riktigt fina och exklusiva pennor här på HLStore i högsta kvalitet.